Home » faq

Veel gestelde vragen 

Wanneer word mijn pakketje geleverd?

Wij versturen je pakketje binnen 1-2 werkdagen, daarna duurt het meestal 1 dag voordat je pakketje bij je bezorgd word ;) LET OP! als je pakket op zaterdag of zondag verzonden word zal het 2-3 dagen duren.

Kan ik een product retourneren?

Als je niet tevreden bent vinden wij dat erg vervelend en bieden wij natuurlijk de optie om het product te retourneren. We ontvangen dan graag een mail van je. De kosten die bij het retourneren komen zijn voor jezelf en daar zijn wij niet verantwoordelijk voor. Mocht het verkeerde product opgestuurd zijn betalen wij deze kosten wel of sturen wij opnieuw het goede product op.

Hoe hou ik mijn sieraden het langst mooi?

Onze sieraden zijn goudkleurig en zilverkleurig. Probeer douchen en zwemmen met de sieraden te vermijden om verkleuring te voorkomen.

Wat als er een product kapot aankomt?

Mocht er een product kapot aankomen ontvangen wij graag een mail met een foto van je. Dit vinden wij natuurlijk erg vervelend en zullen hiervoor dan ook een compensatie aanbieden. Wij storten het aankoopbedrag terug of sturen hetzelfde product opnieuw op.

Mocht je hierna nog vragen hebben, contacteer ons dan via het kopje 'contact' en wij zullen zo snel mogelijk een reactie geven!